Skip to content

Svømmeundervisning

Svømmeundervisning vender tilbage i 2021.

Nybegynder hold   12 pladser   4-6 årige

For børn som er fortrolige med vand og kan lettere svømning/hundesvømning. Der vil være undervisning i basis svømmetag, benspark, armbevægelser, hoppe fra kant osv. Der vil selvfølgelig også være tid til sjov og leg. Børnene skal kunne være i det mellem bassin uden deres forældre.

Underviser: Anne Christensen

Begynder hold   12 pladser   6-8 årige

Her arbejdes der på at lære mere svømmeteknik, så børnene kan svømme selvstændigt ved hjælpe af plader og svømmebælte, og der arbejdes på at svømme helt uden hjælpemidler.

Underviser: Berit Hald Pedersen

Øvede hold   12 pladser  8 år og op

Der arbejder videre med de teknikker, der er lært på begynderholdet. Samtidig vil der være udspring fra kant og vipper. Det er en forudsætning at barnet kan svømme fra kant til kant uden hjælpemidler i den dybe ende.

Underviser: Gita Nørgaard

Alle hold er mandage og onsdage fra kl. 17.00-17.45. Vi starter mandag 27. maj 2019 og slutter onsdag 26. juni 2019. Der er dog ikke undervisning 2. Pinsedag og Grundlovsdag.

Der er hjælpetrænere på alle vores hold. Derfor er der heller ingen forældre med i vandet eller omkring bassinkanten. Vi henviser alle forældre til at opholde sig i det overdækkede spisested.

Der vil første undervisningsdag blive talt lidt om generel sikkerhed i vand, ordensreglerne i Friluftsbadet og andre praktiske ting.

Ved tilmelding modtager du en bekræftelsesmail og du vil få en mail med praktiske oplysninger inden opstart.

Pris på alle hold er 350,00 kr.

Del denne post:
Share