Skip to content

Svømmeundervisning

Svømmeundervisning starter mandag den 29. maj 2023

Nybegynder hold   12 pladser   4-6 årige

For børn som er fortrolige med vand og kan lettere svømning/hundesvømning. Der vil være undervisning i basis svømmetag, benspark, armbevægelser, hoppe fra kant osv. Der vil selvfølgelig også være tid til sjov og leg. Børnene skal kunne være i det mellem bassin uden deres forældre.

Underviser: Tove Svendsen og Luna Marnille Hviid Jensen

Begynder hold   12 pladser   6-8 årige

Her arbejdes der på at lære mere svømmeteknik, så børnene kan svømme selvstændigt ved hjælpe af plader og svømmebælte, og der arbejdes på at svømme helt uden hjælpemidler.

Underviser: Anne Christensen

Øvede hold   12 pladser  8 år og op

Der arbejder videre med de teknikker, der er lært på begynderholdet. Samtidig vil der være udspring fra kant og vipper. Det er en forudsætning at barnet kan svømme fra kant til kant uden hjælpemidler i den dybe ende.

Underviser: Susanne Bundgaard Sørensen

Alle hold er mandage og onsdage fra kl. 18.00-18.45.

Vi har hjælpetrænere på de 2 begynder hold. Derfor er der heller ingen forældre med i vandet eller omkring bassinkanten. Vi ser helst at forældrene bliver væk fra pool-området. I er selvfølgelig velkomne til at hjælpe de børn, der har brug for det med omklædning.

Der vil første undervisningsdag blive talt lidt om generel sikkerhed i vand, ordensreglerne i Friluftsbadet og andre praktiske ting.

Ved tilmelding modtager du en bekræftelsesmail og du vil få en mail med praktiske oplysninger inden opstart.

Pris på alle hold er 550 kr.

Tilmelding til svømmeundervisning starter fredag den 28.4.2022 kl. 16.00 - du kan booke din plads lige her.

Del denne post:
Share